• Jorn Albrechtsen posted an update 2 weeks, 4 days ago

    کشور آلمان ، از کشورهای پیشرفته واقع شده در اتحادیه اروپا است.که ایرانی های زیادی ، به دلایل متفاوت به این کشور مهاجرت می کنند. و یا اگر با ویزای سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت وارد اروپا شوند ، میتوانند کارآفرینی کنند و بابت بیزینس احداثی خود ، مالیات پرداخت کنند و از این جهت برای اخذ اقامت دائم خود اقدام کنند. تمدید اقامت گرجستان ربطی به تعداد روزهای مانده در خاک گرجستان ندارد. نکته قابل توجه در خصوص تحصیل در این کشور، وجود کمک هزینه های تحصیلی تا سقف ۵۲۰۰ یورو در سال است.بنابراین اگر در تهران حضور ندارید، یک روز را باید برای این کار اختصاص دهید. برای به دست اوردن جزئیات بیشتر و اشنایی بیشتر برای شرایط سرمایه گذاری و اخذ اقامت اسپانیا و همچنین برای هرگونه سرمایه گذاری مطمئن در این کشور با کارشناسان اروپایی سیاحتگران ساحل افتاب تماس بگیرید.کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند. پس تنها راه ممکن دریافت اقامت کاری ترکیه، از طریق ثبت شرکت است. به املاکی که از شرکت اصلی و یا انجمن اقتصادی مسکن اجاره شده است، hyresrätt میگویند. در بیشتر فصول مخصوصاً تابستان و پاییز در این کشور باران می بارد.همچنین شما به عنوان حامی و خانوادتان باید هزینه های فرم درخواست سفارت را بپردازید، در غیر این صورت درخواست شما تکمیل نخواهد شد و به شما بازخواهد گشت. موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهرگیری از وکلای خوشنام و مجرب خدمات حقوقی ویژه خود را در قالب قبول وکالت و ارائه مشاوره حقوقی در خصوص اخذ ویزای تحصیلی در کشور جمهوری چک ( اروپا ) پذیرا می باشد.کشور پرتغال دو منطقه کلان‌شهری عمده دارد که یکی کلان‌شهر لسیبون در جنوب و دیگری کلان‌شهر پورتو در شمال است. سیستم آموزش فرانسه یکی از موفق ترین سیستمهای آموزشی است. سلام43ساله متاهل با همسر و دو فرزند قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارم در ابتدا باید چه کار کنم.لطفا راهنمائم کنین.کشور اسپانیا از زیباترین و پر طرفدارترین کشورهای اروپا محسوب می شود که پایتخت آن شهر مادرید است. زمان ویزای اقامت اتریش متقاضی تمام شده باشد. اگر پاسخ « سازمان بیگانگان و مرزهای پرتغال » در خصوص صدور ویزای تمکن مالی پرتغال یا ویزای دی 7 پرتغال مثبت باشد ، با این وجود برای مقام کنسولی لازم الاتباع نمی باشد و باز هم صلاحدید نهایی او است که راهگشا خواهد بود.جوانان نروژی غالباً چندین ماه و یا یک سال تمام را صرف جهانگردی و آشنایی با کشورها و فرهنگ های دیگر می کنند. پس از یک سال میتوانید ویزا را برای دو دوره 2 ساله تمدید کنید به شرطی که سرمایه گذاری حفظ شده باشد. افرادی که اقامت قبرس را دارند می توانند در قبرس زندگی کنند و هر چند بار که می خواهند به این کشور رفت و آمد داشته باشند.Title Loaded From File